dilluns, 16 d’agost del 2010

el nectari

Situat al principi del carrer València, prop del carrer Tarragona, es un local petit però sense estretor.
La decoració es moderna i correcta.
El xef es diu Jordi Esteve i la resta de la família, pare i mare, s'ocupen de les taules (i possiblement la germana, no estic segur).
Tot queda en família.
La carta no te sorpreses de disseny, es cuina de la de sempre, de mercat. amb molt bona qualitat dels plats.
No es barato però no et deixa regust de car perquè la qualitat/preu es bona.
Ull si demanes els plats del dia, molt bons però et pot picar el preu.
Recomanacions de vi bones, vàrem provar un Albariño, Don Olegario molt bo.
Es un lloc altament recomanable i dels que promouen la cuina de Barcelona.
Preu aprox. de 40 a 50€
També tenen un menú de tapes de 27€ que provarem un altre dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada