diumenge, 11 de març del 2012

el celler de can Roca

Diuen que es el segon millor restaurant del mon. Be, no se com es pot arribar a mesurar això i dubto que ningú pugui conèixer tots els restaurants del mon. Tan se val, aquest es sens dubte un restaurant fantàstic.
La nostre taula precisament es la de la punta d'on s'ha tret la fotografia.
Anar hi ha estat un seguit de casualitats no previstes però afortunades perquè trobar taula diuen que pot ser, en cap de setmana, cosa de molts mesos....lo nostre ha estat entre setmana.
El servei impecable, el menú degustació clàssic amb el maridatge, un exercici d'imaginació on es barreja lo clàssic de la cuina amb la innovació requerida per estar a l'elit de la restauració. No puc parlar d'un plat i no d'un altre, tot, des de les tapes fins al garrí passant per el llobregant, el bacallà i el llenguado, tot deu punts.
El preu, primera cosa que penses abans d'anar hi, 130€ sense el maridatge, 180 amb. Si no  t'agrada molt la cosa dels vins, el maridatge no cal. Car?, jo crec que no, encara que no es un lloc on hi pots anar cada setmana....
Els germans Roca hi son i t'atenen, t'ensenyen la cuina, en definitiva una experiència molt gratificant.
El segon millor del mon, no ho sé, qui sap....
BBBBB
Carretera de Taialà, 40
Girona
972 222 157
 
 
 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada