dissabte, 24 d’agost del 2013

Barraca

Avui hem anat a Barraca (no hi ha article), el nou restaurant d'en Xavier Pellicer.
Si parléssim d'un xiringuito qualsevol el meu comentari seria senzillament, força bé, es un lloc per anar hi, l'arròs a banda molt bo, una mica car per un xiringuito.
Però, si el xiringuito té "un nom propi" que el precedeix i de fet justifica el ser hi llavors el llistó, automàticament es posa a l'alçada del que s'espera d'un lloc així, xiringuito amb pedigrí.
Aquí la cosa ja no m'agrada tant. La reserva, poc menys que desagradable et conminava a arribar no més tard de les 13h30 per risc de fer te fora. Després el restaurant era mig buit.....
El cap de sala, amb tota franquesa, no sé que hi pinta perquè ni la maquina de cafè ha sabut arreglar....el compte estava malament, ens han dut un dels plats per picar amb l'arròs i, això, en un xiringuito si val, a Barraca, del Sr. Pellicer i amb el que pagues, no.
Per cert Sr. Pellicer si recomanen l'arròs a banda, que, com diuen s'ha de menjar directament de la paella, recordin que s'ha de menjar amb cullera de fusta......
BB
 PASSEIG MARITIM DE LA BARCELONETA 1 / 08002 BARCELONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada