diumenge, 13 d’octubre del 2013

Fermí Puig

Teniem curiositat per anar a veure la nova aventura de Fermí Puig i he de dir que n'he trobat una de freda i una de calenta.
M'han agradat el servei, el preu tot complert on no hi ha cap sorpresa (45€) amb tres plats, postres, vi, aigua i cafés (repetits) i algun plat (el lluça al forn, molt encertat) i la presència sempre agradable d'en Fermí.
No m'ha agradat la primera part del restaurant amb taules arraconades i un espai massa ample i desangelat, molt diferent de la sala del fons, molt més acollidora, no m'han agradat els seients tipus sofàs de vellut, no m'ha agradat la taula de marbre i amb estalvis mentre altres eren amb estovalles i no m'han agradat alguns plats com el bacallà que vaig triar i que em va semblar força insuls. El celler, per cert, no lluia com la foto sinó tot plè de capses i feia un aspecte gens atractiu.
El cap de sala, anodí.
De moment em sembla més un projecte que una realitat contrastada.
Crec que en Fermí Puig es millor cuiner que empresari.
Tornarem per cercar una segona oportunitat, s'ho mereix
BB
Balmes 175
tel 936241835

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada