diumenge, 13 de març del 2011

Barcelona con xeito

Aquest cop l'elecció va venir precedida d'un escrit de recomanació de La Vanguardia del divendres, del grup de cinc a taula.
La veritat, a mi m'ha decebut i força. El local es molt modern, molt de metall i vidre, cadires amb un respatler massa alt, però francament, el tema no es la decoració.
En primer lloc em tingut que esperar 30 minuts de rellotge per que aparegués el "director" (així ho ha dit el cambrer...
El restaurant es posiciona com a marisqueria i es el primer cop on vaig una marisqueria on no hi ha marisc.....Tampoc es que busquéssim coses sofisticades, senzillament unes gambes, doncs no, nomes hi havia peix.
La carta es molt extensa, plena de tot tipus de marisc i derivats, moltes opcions però tota l'il.lusió se'n va a norris quan apareix el director que et comença a dir que d'això no n'hi ha, de lo altre tampoc i et comença a dir el que has de menjar!!!
Heu de menjar peix, el peix està molt bo, 
Be, el peix estava bo, res a dir, però francament no era el que jo volia. Es com anar a un restaurant italià per menjar pasta i acabar menjant una pizza. Es una opció però la seva, no la meva.
La meva conclusió, no saben manegar la carta. Si volen comprar just em sembla be però llavors no facis una carta tan extensa. Si el que vols es que la gent piqui, fes una carta de tapes i si el que vols es aprofitar el que et queda, llavors fes una carta del dia, curta i que no decepcioni.
Avda. Lluís Companys i Jover, 31
Sant Cugat
tel 93 5906148
B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada